تقاضای رسمی از دولت برای رفع محدودیت سرعت 128 اینترنت
عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران گفت: رفع محدودیت سرعت اینترنت 128 کیلوبایت بر ثانیه، رفع انحصار سیم مسی و رفع انحصار دولت در تامین پهنای باند، 3 تقاضای جدی بخش خصوصی از دولت جدید است.
به گزارش خبرگزاری فارس، خادمی امروز در یک نشست خبری با موضوع مشکلات اینترنت در کشور، گفت: نظام صنفی رایانهای به نمایندگی از بخش خصوصی سه خواسته از دولت جدید دارد.
*3 خواسته از دولت؛ رفع محدودیت 128 k، رفع انحصار سیم مسی و تامین اینترنت
عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران افزود: نخستین خواسته، رفع انحصار تامین پهنای باند توسط شرکت زیرساخت و درخواست داریم تا با حفظ حق حاکمیت در دروازه بینالملل، بخش خصوصی اجازه تامین پهنای را داشته باشد.
وی گفت: دومین تقاضا رفع انحصار سیم مسی و مشکلاتی است که اپراتور غالب برای شرکتهای خصوصی ارائه دهنده اینترنت ایجاد کرده است.
خادمی ادامه داد: تقاضای سوم رفع محدودیت سرعت اینترنت 128 کیلوبایت بر ثانیه به عنوان کف سرعت است. زیرا در تمام دنیا کف سرعت یک مگابایت بر ثانیه تعیین میشود و در برنامه پنجم توسعه نیز کف سرعت پهنای باند 512 کیلوبایت بر ثانیه درنظر گرفته شده است.
*تنها آمار معتبر دایری تلفن ثابت است
عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران همچنین با بیان چند اولویت دیگر بخش خصوصی گفت: پروانههای صادره در حوزه ICT باید از تکنولوژی محور به سرویس محور تغییر کنند. همچنین لازم است که آمارهای اعلامی توسط وزارت ارتباطات شفاف سازی شود. زیرا آمارهای غلط و مغایر موجب گمراهی میشوند و انتظار داریم وزارت ارتباطات بخشی را متولی ارائه آمار کند که اطلاعاتی درست به مردم و بخش خصوصی ارائه شود.
وی با ذکر مثالی در این خصوص توضیح داد: آمار اعلامی از سوی رگولاتوری و سازمان فناوری اطلاعات در مورد تعداد کاربران اینترنت متفاوت است و تنها آماری که طی چند سال گذشته درست اعلام شده آمار دایری تلفن ثابت بوده است.
*سرویس بیکیفیت میفروشیم چون اینترنت بیکیفیت میگیریم
خادمی گفت: همچنین در زمینه ساماندهی دکلهای شهری، اخیرا شهرداری فشار زیادی به شرکتها وارد میکند که با قبول ضرورت ساماندهی دکلها، معتقدیم تعاملات سازنده باید ادامه داشته باشد.
عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران همچنین در خصوص گلایهها از بیکیفیت بودن خدمات اینترنت، گفت: ما سرویسدهندهها اذعان داریم که سرویس بیکیفیت میفروشیم، زیرا اینترنت بیکیفیت میگیریم و اصلاح این روند راهی ندارد جز اصلاح زنجیره خدمات و اصلاح تامین پهنای باند ورودی کشور.
*سرانه پهنای باند هر ایرانی یک کیلوبیت بر ثانیه است
وی با اشاره به مشکلات ساختاری در تامین اینترنت کشور، گفت: با پهنای باند فعلی، سرانه پهنای باند جمعیت 70 میلیونی ایران یک کیلوبایت بر ثانیه است. به عبارتی اگر تمام ایرانیها بخواهند با هم از اینترنت استفاده کنند به هر نفر یک کیلوبایت بر ثانیه پهنای باند میرسد که با این سرانه نمیتوانیم به اهداف برنامه پنجم برسیم.