شبکه‌های اجتماعی هیچ خطری برای نظام ندارد

fbفرمانده ناجا با اشاره به اینکه امروز فضای مجازی می‌تواند عامل پیوند مجرمان باشد، گفت: کارگاه‌های آشپزخانه‌ای و استخدام تروریست در بستر فضای مجازی انجام می‌شود به طوری که بمبی که در شیراز منفجر شد، از طریق فضای مجازی ساخته شده بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم فرمانده نیروی انتظامی با حضور در همایش تخصصی بررسی ابعاد شبکه‌های اجتماعی نسبت به فرصت‌ها و تهدیدهای شبکه‌های اجتماعی مطالبی را بیان کرد.

وی ابتدا به بُعد منفی شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: امروز کارگاه‌های آشپزخانه‌ای (تولید شیشه)، استخدام تروریست و آموزش ساخت بمب و بمبگذاری در فضای مجازی انجام می‌شود به طوری که بمبی که چند وقت پیش در شیراز منفجر شد از همین طریق ساخته و کار گذاشته شده بود.

وی مزیت فضای مجازی را برای مجرمان دیده نشدن عنوان کرد و گفت: در فضای مجازی امروز تروریست استخدام می‌کنند، آموزش می‌دهند بی‌آنکه آن شخص آموزش دهنده و استخدام کننده را دیده باشد.

فرمانده نیروی انتظامی به نیت قدرت‌های بزرگ در ساخت و ارائه تولیدات خودشان اشاره کرد و گفت: اصل سیاست خارجی بر پایه منافع ملی است و طبیعی است که آنها چیزی را که برایشان منفعتی نداشته باشد در اختیار دیگران قرار ندهند.

وی به انقلاب در کشورهای عربی اشاره کرد و گفت: البته این نظام‌ها مشکلاتی دارند که به وسیله فضای مجازی مردم می‌توانند نسبت به این مشکلات اعتراض کنند که جمهوری اسلامی نسبت به این امر احساس خطری نمی‌کند.

وی با اشاره به اینکه امروز قدرت نرم بر قدرت اقتصادی چربش دارد، گفت: جامعه‌شناسان آمریکایی از اینکه کشوری از نظر اقتصادی از آمریکا پیشی بگیرد احساس خطر نمی‌کند چرا که معتقدند این قدرت فرهنگی و رسانه‌ای است که امروز حرف اول را در دنیا می‌زند.

وی خاطرنشان کرد: قدرت‌های جهانی که در گذشته قدرت آنها بر مبنای مسائل نظامی پایه گذاشته شده بود امروز به سمت استفاده از ابزارهای فرهنگی و رسانه‌ای رفته‌اند.

احمدی‌مقدم پشت صحنه فضای مجازی را دستگاه‌های بزرگ اطلاعاتی غرب عنوان کرد و گفت: آنها عادات ملل و سلایق افراد را بررسی می‌کنند و در نهایت به دستکاری سلایق می‌پردازند به طوری که اگر شما در گوگل کلمه‌ای را جستجو کنید در ایران یک سری اطلاعات و در ترکیه اطلاعات دیگری به شما خواهد داد.

فرمانده نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: نگاه ساده اندیشانه به شبکه‌های اجتماعی می‌تواند ما را مصرف کننده صرف کند و ما نمی‌توانیم از این زاویه به مسئله شبکه‌های اجتماعی بی‌تفاوت باشیم و بگوییم که مردم به طور نامحدود می‌توانند از آنچه غرب در اختیار آنها گذاشته استفاده کند.

وی گفت: امروز کشورهای بزرگ در تمام الگوهای اقتصادی و فرهنگی یا تماماً غربی شده، یا به سوی غربی شدن پیش می‌روند و این به دلیل سلطه نظام رسانه‌ای آنها است.

اشتراک گذاری

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *