بحث بستر امنیت شبکه اینترنتی، دورکاری را از کیفیت انداخته
معاون معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور گفت: در حال حاضر دورکاری به صورت گسترده و عام در کشور انجام نمیگیرد و این به دلیل مسائل مربوط به امنیت و ایجاد بسترهای مناسب امنیتی در شبکه است.
علی رضی در گفتوگو با خبرگزاری ایلنا، با اشاره به بحث دورکاری در کشور افزود: موضوع سامانههای الکترونیکی و بکارگیری فناوری اطلاعات با بحث امنیت در کشور مطرح میشود و بسیاری از سامانهها در بحث اینترنت کاربرد ندارد چرا که بحث موضوعات امنیتی بسیار در این سامانهها حایز اهمیت است و به همین دلیل موضوع ایجاد شبکه ملی و اطلاعات مطرح میشود.
رضی خاطرنشان کرد: دربستر امنیت شبکه اینترنتی، دورکاری را از کیفیت انداخته ولی با وجود همه این صحبتها شکست خوردن طرح دورکاری درست نیست.
معاون پشتیبانی و تحول اداری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور تصریح کرد: بحث تکنولوژی و بکارگیری فناوری اطلاعات کمی استفاده از شبکه ملی اطلاعات و اینکه این شبکه تحت کنترل است دورکاری در حد وسیع انجام میشود.
وی اضافه کرد:اگر برنامه ریزی مناسب با همین شرایط انجام گیرد قابلیت دورکاری در کشور صورت گیرد،کیفیت لازم ندارد در حال حاضر اجرای کارهای پژوهشی و ستادی و کارهای مدت دار به وسیله دورکاری در حال انجام است.
به گفته وی در برخی استانها بسترهای اختصاصی دور کاری شکل گرفته است.
وی تاکید کرد: به دلیل وجود امنیت این بحث دور کاری کمی با مشکل مواجه شده که امیدواریم با استفاده از شبکه ملی اطلاعات و به کارگیری آن دوباره دور کاری در حد وسیع انجام شود.
رضی در ادامه سخنان خود به پروژههای در دست اجرای دولت الکترونیک اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نقشه راه خدمات دولت الکترونیکی تدوین شده است که ما منتظر ابلاغ آن به سازمانها هستیم.
وی ادامه داد: از پروژههای زیر ساختی دولت الکترونیک تدوین سند تعاملات بین دستگاهی است که از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان فناوری اطلاعات و نظارت معاونت توسعه در حال تدوین است که از طریق پیمانکار واجد شرایط انجام خواهد گرفت در این سند نحوه تعاملات بین دستگاهی و استاندارد فنی آنها ساماندهی خواهد شد.
رضی به دیگر برنامههای در حال اجرا این معاونت اشاره کرد وگفت: پیاده سازی سامانه یکپارچه مدیریت املاک کشور در حال انجام است که در چند استان هم به صورت پایلوت در حال اجراست. از جمله این استانها آذربایجان شرقی، یزد، گلستان و کرمان است که به صورت عملیاتی درگلستان وکرمان مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: پورتال مردم به عنوان درگاه ارایه خدمات الکترونیکی دولت با سامانه جدیدی طراحی شده است و عملیات پیاده سازی آن در استان قزوین انجام شده و معاونت توسعه به عنوان ناظر و مجری آن از طریق سازمان فنی ارتباطات در حال اجرا است.
رضی ادامه داد: از برنامههای جدید ما اجرای ماده ۴۰ قانون مدیریت است که در این قانون تهیه یک سامانه واسط برای تعامل بانکهای اطلاعاتی دستگاههای اجرایی دیده شده است. ولی چون به شدت به بستر امن و ویژه احتیاج دارد به همین دلیل ما به دنبال پیاده سازی شبکه ملی ارتباطات برای این ماده هستیم و به محض آماده شدن این شبکه ارتباطات بین دستگاهها و تعامل بانکهای اطلاعاتی ایجاد خواهد شد.
معاون پشتیبانی و تحول اداری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور در ادامه سخنان خود اعلام کرد: ما در حوزه دفاتر پیشخوان خدمات دولت الکترونیکی و واگذاری خدمات به بخش خصوصی و کاهش تصدیگری دولت نظارت ویژهای داریم که امیدواریم این کار به زودی در حد وسیعی انجام گیرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از دیگر اقدامات اجرایی ما برپایی سالن دولت الکترونیک در نمایشگاه الکامپ سال جاری است که طبق سنت هر ساله مدیریت این سالن به عهده ما انجام گرفته و محورهای خدماتی سازمانها در این نمایشگاه ارایه میشود.