Key Generator؛ دوست یا دشمن !؟
افرادی که در جستجوی برنامه های Key Generator برای استفاده رایگان از نرم افزارهایی که باید حتما خریداری شوند، هستند، در 75 درصد موارد گرفتار بدافزارها می شوند. این نتیجه بررسی و گزارش Security Intelligence شرکت مایکروسافت است که جدیداً منتشر شده است.
دریافت Key Generatorها از اینترنت و استفاده از آنها به منظور غیرفعال ساختن قفل نرم افزارها و امکان استفاده کاربر از نرم افزار فراتر از دوره آزمایشی و رایگان، یکی از رایج ترین تهدیداتی است که نه تنها برای شرکت سازنده نرم افزار مشکل ایجاد می کند بلکه بر اساس این گزارش کاربران را نیز گرفتار می سازد.
سایتی که برنامه های Key Generator را میزبانی می کند می تواند میزبان بدافزارهای دیگری نیز باشد. بنابراین جای تعجب ندارد که 76 درصد از دستگاه هایی که برنامه های Key Generator بر روی آنها وجود دارد، دارای نوع دیگری از بدافزار نیز هستند. ضمن اینکه برنامه های Key Generator خود نیز می توانند برنامه های مخربی نظیر اسب تروا (تروجان) باشند و در هنگام اجرا، سیستم را آلوده کنند.
براساس گزارش مایکروسافت، استفاده از Key Generator در سازمانها نیز از 7.6 درصد در سه ماهه چهارم 2011 به 10.2 درصد در سه ماهه دوم 2012 رسیده است. آمار منتشر شده در این گزارش نشان می دهد که برنامه های Key Generator رایج ترین نوع بدافزاری هستند که در دستگاه های دارای سیستم عامل Windows 7 کشف می شود. بر روی دستگاه های دارای سیستم عامل Windows XP SP3 نیز برنامه های مخرب Key Generator رتبه ششم را در بین دیگر بدافزارها دارند.
بر اساس این گزارش نرم افزارها و بازی های معروف بسیاری هستند که کاربران بدنبال Key Generator آنها جستجو می کنند. در برخی موارد همانطور که در زیر نمونه های آن فهرست شده، نام نرم افزارهای پرطرفدار در عنوان برنامه های Key Generator قید می شود تا کاربران را راحت تر و بیشتر به خود جلب کنند.
– Windows Loader.exe
– mini-KMS_Activator_v1.1_Office.2010.VL.ENG.exe
– AutoCAD-2008-keygen.exe
– SonyVegasPro Patch.exe
– Nero Multimedia Suite 10 – Keygen.exe
– Adobe.Photoshop.CS5.Extended.v12.0.Keymaker-EMBRACE.exe
– Call.of.Duty.4.Modern.Warfare.Full-Rip.Skullptura.7z
– Guitar Pro v6.0.7+Soundbanks+Keygen(Registered) [ kk ].rar
– Half Life CDkeygen.exe
به همین شیوه، برخی از بدافزارها نیز به گونه ای نامگذاری می شوند تا به کاربر القا کنند که نرم افزار مفیدی و مشهوری هستند. برای مثال فایل یک بدافزار installadobeflash.exe نامگذاری می شود تا علاقمندان به نرم افزار Flash را فریب دهند. به همین ترتیب می توان بدافزارهایی یافت که نام فایل آنها در ظاهر نشان می دهد که فایلهای نصبی نرم افزارهای Firefox، Google Earth و حتی Microsoft Security Essentials هستند.
رایج ترین نرم افزارهایی که کاربران به دنبال Key Generator برای آنها هستند، عبارتند از AutoCAD، Nero، Photoshop و Call of Duty.
بدون شک، صحیح ترین و سالم ترین کار عدم استفاده از این این برنامه های Key Generator است. ولی اگر در شرایطی هستید که می خواهید از این برنامه ها استفاده کنید، حداقل از به روز بودن ضدویروس کامپیوترتان مطمئن شوید. آخرین اصلاحیه های امنیتی سیستم عامل و مرورگر را نصب کنید تا نقاط ضعف قابل سوء استفاده در این نرم افزارها مسدود گردد. از نرم افزارهای امنیتی که قادرند سایت های مخرب را شناسایی کنند، استفاده کنید. در نهایت، با اطلاع و آگاهی از عواقبی که منتظرتان هست، به دنبال این برنامه های تهدیدآمیز جستجو کنید.
مشروح این گزارش 146 صفحه ای را می توانید از اینجا دریافت و مطالعه کنید.
3 پاسخ
همه ادعا می کنیم که طرفدار پول به دست آمده از راه درست هستیم (اسلام به آن حلال می گوید).
آیا استفاده از نرم افزارهای قفل شکسته و کسب درآمد از آنها درست است و دزدی محسوب نمی شود؟ آیا نرم افزار کالا نیست؟
اگر شرکتهایی مانند مایکروسافت بخواهند در ایران نماینده داشته باشد ، چقدر خسارت باید به آنها پرداخت شود؟ با این کار چند نفر دزد نرم افزار بیکار خواهند شد؟ آیا واقعأ ما می پذیریم که شرکتی در ایران نماینده داشته باشد جوابگوی مستقیم مشکلات محصولاتش باشد و ما در مقابل استفاده قانونی از محصولاتش ، هزینه هایش را جبران کنیم؟
چرا ما ایرانیان با این قدمت فرهنگی و نیز مذهبی که راه راست را روزی پنج بار در بلندگوهای مسجدها فریاد می زند ، مجبور به دزدی نرم افزار هستیم؟
آیا واقعأ ارگانهای دولتی از محصولات قانونی استفاده می کنند؟
این تحول از کجا و توسط کدام بنیانگذار باید آغاز شود؟
در اکثر خبر هایتان غلط های املایی وجود دارد مثلا در این خبر جسنجو ذکر شده است.لطفا دقت بفرمایید با تشکر
تشکر از تذکر شما.