تا آزادي “وي چت” از “وایبر” و “تانگو”استفاده كنيد!

snقادر مرزي (یکی از نمایندگان مجلس): وی چت فیلتر شد، اما نرم افزارهایی دیگری چون وایبر، واتس آپ و تانگو نیز کارکردی مانند وی چت دارند. از زمانی هم که وی چت فیلتر شد نرم افزارهای دیگری جایگزین آن شده و مردم این نرم افزار را دانلود کرده اند. من خودم همین امروز اپلیکیشن دیگری را دانلود کردم و به مردم هم توصیه می کنم تا رفع فیلترینگ وی چت از وایبر و تانگو استفاده کنند.  

به نقل از خبرگزاری تدبیر روز ۵شنبه 28 آذرماه نرم افزار «ویچت» فیلتر شد. از این به بعد هیچ ایرانی از داخل ایران نمی تواند بدون استفاده از فیلتر شکن یا وی پی ان از این اپلیکشن استفاده کند. اما این امکان هم همچون بسیاری از امکانات جهان تکنولوژیک امروز به صورت قانونی غیر قابل استفاده شد.

ویچت بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر را در سراسر جهان به سمت خود کشانده است و برای انواع سیستم عامل اندروید، ویندوز فون و اپل نسخه های مختلفش عرضه کرده است. با این مسنجر می توان به آسانی به چت پرداخت. امکان چت به صورت صوتی، تصویری و متنی در این نرم افزار قدرتمند قرار داده شده است که از جمله مسنجرهای متفاوت بوده و امکانات فراوانی را در خود نهفته است .

نشانه های شروع این موج جدید فیلترینگ برخی اظهارات برخی مسولان بود، که”پشت پرده شبکه اجتماعی جدید «وی چت» صهیونیست است که از این شبکه های مخرب حمایت می کند.

لاله افتخاری نماینده اصولگرای مجلس درباره فیلتر نرم افزار تلفن های همراه بیان کرده بود که” ابزار هایی که به نظام ضربه می زند باید فیلتر شود و ابزار هایی از این قبیل به غیر از مسائل جاسوسی، مسائل اخلاقی نیز ایجاد می کند و در کمیسیون مدتی است بحث فیلترینگ آنها مطرح است فقط منتظر هستیم به یک نظر جمعی برسیم و برای قطعی کردن فیلترینگ این برنامه های تلفن همراه اقدام کنیم و در آینده نزدیک حتما اقدامات لازم در این خصوص انجام خواهد شد.”

فیلترینگ وی‌چت واکنش وزیر ارتباطات را نیز به دنبال داشت. محمود واعظی در نشست خبری ای که درست یک روز پس از فیلتر شدن وی چت برگزار کرد گفت “امیدوارم در داخل کشور چنین سرویس‌هایی که مردم بتوانند به خوبی استفاده کنند در اختیار مردم قرار گیرد. موضوعی است فقط کمیته مصادیق به بخشی از استفاده کاربری وی چت مشکل داشته است و با بخش‌هایی که شبکه‌های دیگر هم داشته‌اند مشکلی نداشته‌اند، امیدواریم در آینده بتواند نرم‌افزاری استفاده شود که هوشمند این کار را انجام دهد و اگر شبکه‌ای مثل وی‌چت فعالیت‌های مثبتی هم دارد مردم استفاده کنند و اگر بخشی از آن مشکل دارد برطرف شود و فقط همان بخش فیلتر شود.»

حال یک نماینده مجلس درباره این فیلترینگ می گوید که 5 نفری که عضو کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه هستند نمیتوانند برای مردم تصمیم بگیرند و حق استفاده از تکنولوژی را از آنها بگیرند.

حامد قادر مرزی درباره فیلتر «وی چت» نرم افزار گوشی های هوشمند، گفت: من خودم از این برنامه استفاده می کردم و متاسفم که با تکنولوژی روز دنیا به بهانه جاسوسی در کشور اینگونه برخورد می شود.

نماینده قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشورهای دیگر می توانند با ارسال ماهواره از تک تک خانه های مردم کشور جاسوسی کنند، ادامه داد: در بررسی پیامدهای فیلتر وی چت باید دقت بیشتری می شد و نباید طوری برای مردم تصمیم بگیریم که احساس رضایت نکنند.

این نماینده مجلس نهم تصریح کرد: ترس به بهانه اقدام جاسوسی بسیار برای مردم خطرناک تر و دلهره آورتر از خود جاسوسی است و مصلحت نیست که به بهانه خطر مردم را از تکنولوژی روز دنیا محروم کرد. کما اینکه محروم هم نخواهند شد چرا که هر روز علم پیشرفت می کند. از طرفی کشور ما آنقدر قوی هست که استفاده سو برخی از کشور ها از این ابزار ها نوین نتواند تهدیدی علیه امنیت ملی مان شود.
 
وی تاکید کرد: وی چت فیلتر شد، اما نرم افزارهایی دیگری چون وایبر، واتس آپ و تانگو نیز کارکردی مانند وی چت دارند. از زمانی هم که وی چت فیلتر شد نرم افزارهای دیگری جایگزین آن شده و مردم این نرم افزارها را دانلود کرده اند. من خودم همین امروز اپلیکیشن دیگری را دانلود کردم و به مردم هم توصیه می کنم تا رفع فیلترینگ وی چت از وایبر و تانگو استفاده کنند.
 
این نماینده مجلس نهم در ادامه به کارکرد وی چت اشاره و بیان کرد: از این نرم افزار به طور دائم استفاده می کردم و 20 پست و  مطالب آموزنده منتشر و با افتخار عکس پرچم کشورمان را نیز را به اشتراک گذاشته بودم.
 
وی با بیان اینکه من دستکم  روزی سی دقیقه وقت خود را در فضای مجازی میگذارنم، افزود: حتی این نرم افزار پل ارتباطی من با موکلینم شده بود. آنها صدای خود را ضبط، سوال و درخواست خود را مطرح می کردند و من هم پاسخ آنها را یا از طریق پیغام صوتی با نوشتاری می دادم. این ارتباط با موکلینم کاملا رایگان بود و هزینه ای به آنها تحمیل نمی کرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه خطاب به کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه و فیلترینگ یادآور شد: مقام های مسئول بدانند وی چت مانند ایمیل و اینترنت است. آیا شما می توانید دسترستی مردم به اینترنت را مادام العمر ممنوع کنید.
 
قادرمرزی گفت: با وجود اینکه بسیاری از نمایندگان عضو وی چت بودند اما به دلیل محافظه کاری اعتراضی به فیلتر شدن وی چت نشان نمی دهند و حتی عضویت در آن را نیز در روز روشن انکار می کنند.
 
وی با تاکید بر اینکه این برخورد در شان مردم نیست، اضافه کرد: مردم این ادبیات را نمی پسندند و بهتر است در این مورد اقدام هایی شود تا رضایت مردم را به دنبال داشته باشد.

 

اشتراک گذاری

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

نظرات

یک پاسخ

  1. سلام.
    ای کاش مسئولین محترم و عاقل این پیام را میدیدند و میفهمیدند:
    1) اینها را از ما بگیرید، راه برای رسیدن به … زیاد است.
    2) آیا جلوی سایفون و هات اسپات را هم میتوانید بگیرید؟!!!
    3) تا قبل از اشتباه سال قبل و فیلتر کردن واتس آپ، چه ایرانیی از وجود ویچت خبر داشت؟؟ به برکت فیلتر شدن واتس آپ، ویچت خودنمایی کرد و به این وضع رسید که دیگر فیس بوک منحصر در شب و ساعات خاص نیست، بلکه همه افراد، بهتر از فیس بوک را در تمام ساعات با کمترین هزینه در اختیار دارند.
    4)‌ … مردم هم میدانند که تمام تلاشها برای این است که بواسطه این وسایل، درآمد مخابرات به شدت رو به کاهش گذاشته و … ؟؟؟
    5) مطمئن باشید این کار شما باعث می‌‌شود اگر مردم فقط یک نرم افزار ارتباطی با برخی امکانات محدود می دانستند، اکنون نرم افزارهای متعدد با امکانات بسیار بالاتر و چه بسا مخربتر را بیابند که قطعا شما نیز در این زمینه مسئول هستید.
    6) کلام آخر؛ متاسفانه نه فقط شما، که تمام کسانی که در کشور عزیزمان قصد کارهای فرهنگی دارند، فقط بلدند که بگویند نرو، نزن، نخور، نگو، نکن، نخند و… و.. و…، اما هرگز جایگزینی مناسب برای کارهای فرهنگی ارائه نکردیم که بتوانند آن را جایگزین نداشته ها کنند. و این است آفت و آسیب اصلی کارهای فرهنگی ما. که روزبه روز بر ضعف و عقب ماندگی فرهنگی ما می‌افزاید.
    موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *