مسئولان سرویس پیام رسان Telegram وجود نقطه ضعف در این سرویس را رد کردند. ادعا شده که این نقطه ضعف می تواند باعث اختلال و از کار افتادن سخت افزاری که Telegram بر روی آن نصب است، شود.
به گزارش شرکت مهندسی شبکه گستر و به نقل از سایت خبر ThreatPost، دو محقق ایرانی گزارشی درباره یک نقطه ضعف در نرم افزار Telegram منتشر کرده اند. در این گزارش آمده است که می توان با ارسال یک پیام دستکاری شده، محدودیت حجم پیام را دور زده و پیامی با حجم زیاد و تقریباً نامحدود به کاربر ارسال کرد. این پیام می تواند باعث اختلال و در نهایت از کار افتادن سخت افزار کاربر شود. همچنین دریافت این پیام دستکاری شده می تواند تمام اعتبار اینترنت کاربر را مصرف کرده و به پایان برساند.
پیام رسان Telegram ترکیبی از امکانات سرویس های مشابه نظیر WhatsApp و Snapchat می باشد و در حال حاضر بیش از 100 میلیون کاربر در جهان دارد. Telegram از روش های رمزنگاری برای حفظ محرمانگی پیام های رد و بدل شده بین اعضای این سرویس استفاده می کند.
طبق اعلام این دو محقق، به خاطر اینکه نقطه ضعف کشف شده آنان هنوز ترمیم و اصلاح نشده است، اطلاعات دقیقی درباره آن ارائه نکرده اند. ولی برای اثبات ادعای خود، ویدئویی از نحوه سوء استفاده از این نقطه ضعف منتشر کرده اند.
در مقابل، مسئولان Telegram ادعای این دو محقق را رد کرده اند. به گفته این مسئولان، سرور Telegram اجازه ارسال پیام بزرگتر از KBر35 را نمی دهد. حجم پیام ارسالی از سوی کاربر شاید به نظر آزاد بیاید و بتواند حجیم باشد، ولی پیام دریافتی همواره توسط سرور Telegram کوتاه می شود.
این دو محقق ایرانی به نام های صادق احمدزادگان و امید غفارینیا جزو گروه هفت نفره ای هستند که دولت آمریکا ادعا می کند آنها در حملات نفوذی علیه بانکهای این کشور دخالت داشته اند.