این هکر سابق و معاون فعلی شرکت Cylance، برخلاف باور عموم که زیان های عظیم وارد شده به Sony را نتیجه اجرای یک حمله فوق پیچیده می دانند، این حمله را به یک موتور گازی و حملات اجرا شده توسط آژانس های اطلاعاتی آمریکا را به F-22 تشبیه کرده است.
در آذر سال گذشته و بدنبال حمله سایبری به شرکت Sony، پلیس فدرال آمریکا اعلام کرد که 90 درصد شرکت ها در مقابل چنین حملاتی آسیب پذیرند. پلیس فدرال این حمله را به دولت کره شمالی و در پاسخ به اکران فیلم “مصاحبه” نسبت داده است.
به گفته Miller ابزارهای مورد نیاز برای اجرای چنین حمله ای را می توان با صرف هزینه ای حدود 30 هزار دلار از نفوذگران روسی خریداری کرد.
در این برنامه تلویزیونی یکی از مسئولان شرکت امنیتی FireEye که با شرکت Sony در خصوص بازگرداندن سیستم ها به حالت قبل از حمله همکاری می کند گفت که در حملات دولتی، ضعف های انسانی هدف قرار می گیرند و نه ضعف های سیستم.
پیشتر نیز، Art Gilliland، از معاونان ارشد شرکت HP، به شرکت ها و سازمان های دولتی هشدار داده بود که برای حفاظت موثر در مقابل حملات سایبری، باید بر روی آموزش پرسنل و بهبود دستورالعمل های داخلی تمرکز کنند. او بیشتر مشکلات مربوط به امنیت سایبری را ناشی از خطاهای عملیاتی و انسانی دانسته بود.
آخرین حمله سایبری به شرکت Sony، در آذر سال گذشته توسط گروهی با عنوان GOP# (محافظان صلح) صورت گرفت. در این حمله، نفوذگران اطلاعات شخصی بیش از 47 هزار بازیگر سرشناس، پرسنل سابق و فعلی Sony را که در بانک داده های این شرکت بود، منتشر کردند. فیلم های اکران نشده و ایمیل های رسواکننده مدیران بلندپایه این شرکت نیز در فهرست اسناد افشا شده توسط این نفوذگران قرار دارد.