به نقل از سایت خبری ایستنا، علی حکیم جوادی با بیان اینکه در راستای استانداردسازی خدمات فناوری اطلاعات و ایجاد یک مجموعه سیاستگذار در این بخش از جمله دلایل ایجاد رگولاتوری IT در سازمان فناوری اطلاعات بوده است اظهار داشت: رگولاتور حوزه ارتباطات، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است و برای فعالیت بخش فناوری اطلاعات نیاز به یک رگولاتور احساس می شد که هم اکنون این وظیفه برعهده سازمان فناوری اطلاعات ایران گذاشته شده است.
وی با تاکید بر اینکه از این پس مجوز فعالیت اپراتورهای فناوری اطلاعات در زمینه های مختلف توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران صادر خواهد شد، گفت: در حال حاضر این سازمان به عنوان رگولاتور فناوری اطلاعات بر روی تدوین اصول حاکم بر پروانه چندین فعالیت کار می کند و بزودی پروانه این فعالیتها با تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات صادر خواهد شد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه بزودی اصول حاکم بر پروانه فعالیت اپراتورهای مدیریت امنیت اطلاعات – ISMS – برای صدور مجوز ابلاغ می شود گفت: به این ترتیب ارائه دهندگان خدمات مدیریت امنیت اطلاعات به عنوان اپراتور ISMS در کشور فعالیت خواهند کرد. همچنین برای ارائه دهندگان خدمات دیتاسنتر نیز پروانه فعالیت صادر خواهد شد تا این خدمات دهندگان نیز با رعایت اصول اپراتوری و اخذ مجوز ازسازمان فناوری اطلاعات در کشور فعالیت کنند.
حکیم جوادی احساس امنیت برای سرمایه گذاری بخش خصوصی و نظارت بر حسن اجرای خدمات دارندگان پروانه را از جمله دلایل صدور پروانه اپراتوری از سوی رگولاتوری عنوان کرد و گفت: با این ساختار جدید به زودی شاهد تحولی جدی در حوزه فناوری اطلاعات خواهیم بود.