گزارش شرکت Juniper نشان می دهد که در سال 2010، سهم بدافزارهای Android از کل بدافزارهای شناسایی شده برای دستگاه های همراه به یک چهارم هم نمی رسید و حدود 24 درصد بود. ولی اکنون این میزان به 92 درصد رسیده است.
بر اساس آمارهای ارائه شده در گزارش، در یک سال گذشته تعداد بدافزارهای همراه، شاهد 614 درصد افزایش بوده و به عدد 276 هزار بدافزار رسیده است.
با توجه به گسترش روز افزون سیستم عامل Android بر روی انواع دستگاه های همراه، غیر طبیعی و دور از انتظار نیست که بدافزار نویسان و نفوذگران رو به این بازار در حال رشد آورند و علاوه بر تولید غیرقابل تصور 276 هزار نوع بدافزار همراه، بیش از 92 درصد از آنها را برای محیط های Android طراحی و تهیه کنند.
علاوه بر بدافزارهای همراه، شرکت Juniper در گزارش خود به تعدادی برنامه (App) عادی و واقعی هم اشاره دارد که استفاده از آنها می تواند اطلاعات کاربر و شبکه سازمانی را در معرض خطر و افشای اطلاعات قرار دهد.
بعلاوه، آمارها نشان می دهد که برنامه های مفید ولی رایگان، سه برابر احتمال بیشتری دارند که موقعیت جغرافیایی کاربر را تحت نظر بگیرند و به مرکز فرماندهی خود ارسال کنند. همچنین، دو و نیم برابر احتمال بیشتری وجود دارد که این برنامه های مفید رایگان به دفتر تلفن دستگاه همراه دسترسی داشته باشد.
در گزارش شرکت Juniper آمده است که بیش از 500 فروشگاه مجازی ارائه کننده برنامه های Android وجود دارد که بسیاری از آنها فاقد کنترل و نظارت های لازم بر روی کیفیت و سلامت برنامه های عرضه شده، هستند. نزدیک به 60 درصد این فروشگاه های مجازی در کشورهای چین و روسیه میزبانی می شوند.
در حال حاضر گوشی های همراه هوشمند Android توانسته 4/52 درصد از بازار را به خود اختصاص دهد و رقیب دیرینه خود Apple iOS را پشت سر بگذارد. سیستم عامل Android این موفقیت را مدیون فعالیت گسترده شرکت Samsung است.
سال گذشته میلادی، 60 درصد از دستگاه های همراه تولید شده در جهان دارای سیستم عامل Android بوده اند و سیستم عامل Apple iOS فقط 3/19 درصد و سیستم عامل Windows 8 حدود 18 درصد از سهم بازار جهانی را در اختیار داشتند.