به نقل از سایت خبری ایستنا، این مشاوران شامل مشاوران ساختاری مانند مشاور وزیر و مدیرکل روابط عمومی، مشاور وزیر و مدیرکل بازرسی و پاسخگویی به شکایات و… نميشوند.
این انتصابات وزیر ارتباطات درحالی است که بهازای هر کدام از این مشاوران در ساختار رسمی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حداقل یک اداره کل یا معاونت یا حتی سازمان و شرکت وجود دارد.
نکته جالب توجه این است که نامي به دلیل اهمیت برخی موضوعات، به انتصاب یک مشاور اکتفا نکرده است و در بعضی حوزهها چند مشاور او را برای هدایت و راهبری چهار ماهه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یاری میکنند.
نامی پس از برکناری رضا تقیپور، وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات و سپريشدن زمان سهماهه از سرپرستی علی نیکزاد بر این وزارتخانه، توانست از مجلس رای اعتماد بگیرد و در برابر ادغام و انحلال این وزارتخانه با وزارتخانههای راه و شهرسازی مقاومت کند.
او پس از آغاز به کارش که چهار ماه تا پایان دولت دهم باقی مانده بود، گفته بود قصد دارد چهارماهه پازل چهارساله دولت را تکمیل کند و ظاهرا در این امر برای دور شدن وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از وظایف و برنامههای اصلیاش موفق بوده است.
نامی، دکترای جغرافیای سیاسی دارد و در نقشهبرداری و نقشهخوانی پیشرفته، دفاع سایبری و مخابرات دیجیتال تبحر دارد، اما لشکر مشاوران برای یاریرساندن به او در هدایت و راهبری امور وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نشان میدهد كه دولت دهم برای جلوگیری از فشار مجلس برای معرفی وزیر جدید، گزینهای جز او نداشته است تا بتواند روزهای باقیمانده را بدون دردسر از سوی وزارتخانهای که کمترین اهمیت را برای آن دارد، سپری کند.
او به دلیل تجربه ریاست سازمان جغرافيايي نيروهاي مسلح، عضویت و دبيری هيئت امناي سازمان جغرافيايي و مسئولیت پايش و راهبردي محور ماموريتي اطلاعات جغرافيايي و پايش مرزها در نظام پيمان در زمان حضورش در وزارت ارتباطات نیز محور سخنان و فعالیتهایش را روی GIS و ارتباطات فرازمینی و در فضا قرار داده بود و همین موضوع موجب طرح انتقادات فراوانی به او میشد که از زمینه فعالیتهای اصلی این وزارتخانه دور مانده و عملا مشاوران منصوب شده نامی هم نتوانستند تعادلی در عملکرد او ایجاد کنند.