به گزارش سایت خبری ایستنا از روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وي افزود: در حال حاضر شركت ارتباطات مبيننت در 129 شهر، شركت خدمات ارتباطي ايرانسل در 33 شهر، شركت مشاركتي سيار اصفهان در يك شهر به بيش از 800 هزار كاربر خدمات ارتباطي بيسيم مبتني بر فناوري وايمكس را ارايه ميكنند.
وي درخصوص وضعيت ارايه خدمات وايمكس توسط ساير اپراتورها تصريح كرد: مطابق پروانه وايمكس، دارندگان پروانه PAP در سال اول فعاليت و با استفاده از موافقت اصولي شبكه بيسيم مبتني بر فناوري وايمكس، به مدت يك سال ميتوانند نسبت به ارايه خدمات در اين حوزه اقدام كنند. اما پس از يك سال موظف هستند مطابق شرايط و ضوابط موافقتنامه پروانه ارايه وايمكس، از رگولاتوري، پروانه دريافت كنند. در غير اينصورت تمامي فعاليتهاي ارايه خدمات وايمكس از سوي آنها متوقف ميشود.
رضواني عنوان كرد: شركت انتقال دادههاي رهام داتك با توجه به اين امكان درباره دارندگان پروانه PAPنسبت به ارايه سرويس وايمكس اقدام كرد، اما با توجه به پايان مهلت يك سالهاش موظف بود نسبت به دريافت پروانه از رگولاتوري اقدام كند.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ضمن غير مجاز شمردن فعاليت شركت انتقال دادههاي رهام داتك در زمينه ارايه سرويس وايمكس گفت: با توجه به اينكه اين شركت در مهلت مقرر، مجوز ارايه سرويس وايمكس را از رگولاتوري دريافت نكرده، مجاز به جذب مشتري و ارايه خدمات در اين حوزه نيست و بايد با مشتريان فعلي خود تسويه حساب كند.
وي افزود: درصورت عدم توجه شركت انتقال دادههاي رهام داتك به اخطارهاي رگولاتوري، فعاليت آن در زمينه ارايه سرويس متوقف شده و مشتريان اين شركت ميتوانند پس از تسويه حساب، خدمات وايمكس را از ساير اپراتورهاي داراي پروانه از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي دريافت كنند.