در حال حاضر دسترسی برخی مدلهای گوشی، همچون iPhone، به شبکه مخابرات انگلستان در صورتی که مالک گوشی سرقت آنرا گزارش کند مسدود می شود. با این وجود تنها در شهر لندن، در سال 2012، بیش از 61 هزار گوشی iPhone دزدیده شده است. ضمن اینکه بسیاری از کاربران گوشی های iPhone از نرم افزاری بنام “Find My iPhone” برای یافتن گوشی های خود در صورت مفقود شدن یا دزدیده شدن استفاده می کنند. اما پلیس انگلستان روشهای فعلی برای مقابله با سرقت گوشی را ناموفق می داند. برای مثال قابلیت “Find iPhone” در زمان خاموش بودن گوشی غیراستفاده خواهد بود. علاوه بر آن گفته می شود بسیاری از سارقین گوشی را به افرادی در کشورهای دیگر از جمله کشورهای آفریقایی می فروشند.
مقامات قضایی ایالات مختلف در آمریکا نیز با برگزاری جلسات مطبوعاتی از تولیدکنندگان اصلی و بزرگ گوشی های همراه در آمریکا درخواست مشابهی را مطرح کرده اند. در همین راستا، دادستانی نیویورک و سانفرانسیسکو در ارائه طرحی به نام Kill Switch پیشقدم شده اند.
سال گذشته بیش از 6/1 میلیون فقره سرقت گوشی همراه در آمریکا گزارش و ثبت شده است. این میزان معادل 40-30 درصد از کل آمار سرقت در آمریکا است. بسیاری از این سرقت ها نیز منجر به ضرب و شتم و حتی قتل می شود.
شرکتهای سازنده دائماً طرح های مختلفی برای مقابله با این معضل ارائه می کنند ولی به اعتقاد مقامات قضایی آمریکا، باید به صورت کلان و سراسری به این مشکل رسیدگی شود. همچنین همانطور که از نام طرح مشخص است، انتظار می رود که نحوه از کاراندازی گوشی همراه سرقت شده، دائمی باشد و هیچ راهی برای استفاده مجدد از آن حتی برای صاحب گوشی وجود نداشته باشد.
به همین منظور نیز به زودی یک نشست مشترک بین مقامات قضایی و انتظامی و شرکت های تولیدکننده بزرگ گوشی همراه در آمریکا برگزار خواهد شد. مقامات قضایی آمریکا امیدوار هستند تا بتوانند طرح Kill Switch را تا اوایل سال میلادی آینده به مرحله اجرا رسانده و در سال 2014 میلادی اغلب گوشی های همراه با این امکان ضدسرقت به بازار آمریکا عرضه شوند.
با این حال به نظر می رسد عمده تولیدکنندگان گوشی های هوشمند چندان عجله ای در پیاده سازی روشهای مورد انتظار پلیس برای جلوگیری ار سرقتها ندارند. ضمن اینکه برخی کارشناسان بر این باورند با ظهور هر روش پیشگیری نفوذگران راهی برای از کار انداختن یا سوءاستفاده از آن خواهند یافت.