به نقل از سایت خبری ایستنا، سیدشریف حسینی گفت: در بحث ادغام وزارتخانههای صنعت و معدن و بازرگانی هم دو وزیر تا لحظه آخر در وزارتخانه خود حضور داشتند و بعد از ادغام یک وزیر انتخاب شد لذا اگر چنین ملاکی هم در نظر داشته باشند، لازم نبود عزل و جابجایی صورت گیرد، بلکه میتوانستند لایحه ادغام را به مجلس بدهند و چنانچه مجلس مصوب کرد که این وزارتخانهها در هم ادغام شوند آن وقت فردی را انتخاب کنند.
وی تصریح کرد: با توجه به این شرایط اگر دولت قصد ادغام وزارتخانهها را نداشته باشد چه کسی در این شرایط میتواند برای هفت، هشت ماه آینده سکان هدایت وزارت ارتباطات را بر عهده بگیرد. دولت در حالی وزیر را عزل میکند و سرپرست برای این وزارتخانه انتخاب میکند که در چند ماه آینده باید وزیری به مجلس معرفی کند و این روند ممکن است به طول بینجامد و مشخص نیست مجلس رای اعتماد بدهد یا نه.
وی گفت: موافق این نیستم که در ماههای پایانی دولت چنین تغییری انجام شود اما به هر حال این از اختیارات رییسجمهور است.
وی با تاکید به اینکه عزل، جابجایی و قبول استعفا در دولت از اختیارات رییسجمهور است در عین حال نسبت به برکناری تقیپور وزیر سابق ارتباطات در ماههای پایانی فعالیت دولت انتقاد کرد.
حسینی اظهار کرد: آقای تقیپور از وزرای متخصص دولت نهم بود که در زمینه تخصصی خود وزیر شد و در این مدت توانست کارهای خوبی را در وزارتخانه در بحث خصوصیسازی، فناوری، IT و مخابرات انجام دهد.
وی افزود: عزل یک وزیر پیامدهایی دارد و تحلیلهایی را در اذهان ایجاد میکند به ویژه اینکه این تغییر با چنین سرعتی انجام شد و کمیسیون تخصصی مربوطه هم از این موضوع بیاطلاع بود.
نماینده مردم اهواز در مجلس ادامه داد: عزل آقای تقیپور و سپس اعلام اینکه ایشان مشاور رییسجمهور شدند تناقضاتی دارد. کسی که عزل میشود حتما خطاهایی کرده که عزل شده پس گذاشتن او در پست دیگر معنایی ندارد.