ابتدا این گروه با انتشار برخی اطلاعات مدعی نفوذ به سایت شرکت ImageShack شد. گروه HTP اقدام به انتشار فایل تنظیمات سرور، نشانی های IP و بخش هایی از بانک های اطلاعاتی سرقت شده از این سایت، کردند تا ادعای خود را به اثبات برسانند. سایت ImageShack که یک سایت به اشتراک گذاری تصویر و ویدئو است، سه سال قبل نیز به طور گسترده مورد حمله و نفوذ قرار گرفته بود. مسئولان این سایت هنوز اظهار نظری درباره ادعای گروه HTP نکرده اند.
همچنین گروه نفوذگران HTP با انتشار اطلاعیه ای خبر از نفوذ به برخی سرورهای سایت شرکت ضدویروس Symantec دادند. این گروه بخشی از یک بانک اطلاعاتی که حاوی نام افراد، نشانی ایمیل و رمز عبور (رمزگذاری شده) می باشد را برای اثبات ادعای خود بر روی اینترنت منتشر کرده اند. مسئولان شرکت Symantec ادعای نفوذ به سایت این شرکت را رد یا تایید نکرده و تنها اعلام کرده که هر ادعایی را جدی تلقی نموده و آن را به طور کامل بررسی و تحقیق می کند.
علاوه بر این دو حادثه، افرادی که خود را مرتبط با گروه نفوذگران “ناشناس” (Anonymous) معرفی کرده اند، مدعی نفوذ به سایت پرداخت الکترونیکی PayPal شده اند. این افراد اطلاعاتی را که مدعی هستند از یکی از سرورهای سایت PayPal سرقت کرده اند، بر روی اینترنت منتشر کرده بودند ولی به فاصله کوتاهی، دسترسی به این اطلاعات مسدود گردید. مسئولان PayPal اعلام کرده اند که تاکنون نشانه ای از نفوذ به سرورهای این شرکت مشاهده نشده است ولی تحقیقات همچنان ادامه دارد.