نماد سایت اتاق خبر شبکه گستر

اظهارات وزیر ارتباطات در خصوص تفاوت اينترنت پاك با فيلترينگ

طرح «اينترنت پاك» پس از مطرح‌ شدنش سوالات متعددي را در ميان كاربران اينترنت كشور ايجاد كرد و بيم آن مي‌رفت كه با اجرايي شدن آن، فيلترينگ موجود در كشور افزايش يابد اما وزير ICT درباره اين طرح مي‌گويد: اين بحث در حد يك ايده بود اما اكنون با بهره‌گيري از نظرات نخبگان و دانشمندان داخلي در تلاشيم كه آن را به حد يك طرح نزديك كنيم.

به نقل از سایت خبری ایستنا، وزير فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار كرد: قطعا خود شبكه ملي اطلاعات نمونه و پايلوتي خواهد بود كه برخي ايده‌ها كه به مفهوم كلي اينترنت پاك مربوط مي‌شوند آنجا پياده‌سازي شوند.

او با يادآوري اين كه اين طرح از زمان طرح شدن مورد توجه كشور‌هاي مختلف دنيا قرار گرفته، در پاسخ به اين سوال كه آيا اجراي چنين طرحي به معناي فيلترينگ بيش‌تر محسوب مي‌شود، اظهار كرد: همان‌طور كه پيش از اين هم توضيح داده‌ايم اساسا مفهوم اينترنت پاك كاملا با بحث فيلتر و يا بحث پالايش متفاوت است به اين ترتيب در قالب اين طرح اساسا داده‌ها و اطلاعات را از اين‌كه به سمت فيلتر شدن بروند مبرا مي‌دانيم و درواقع به گونه‌اي اقدام مي‌شود كه ديگر لزومي به فيلترينگ نباشد.

تقي‌پور در عين حال گفت: ابتدا درباره‌ي خود اينترنت هم نيازي به مباحث فيلترينگي نبود اما بعد‌ها با ورود كسب‌وكار‌هاي كثيف شرايطي ايجاد شد كه لازم بود در آن پاكسازي‌هايي صورت بگيرد.

وي ادامه داد: به هر حال طبق تعاريف ديني ما يكي از ويژگي‌هاي علم و آگاهي مفيد بودن آن است و در مفاهيم ديني بارها و بارها علم نافع مورد تاكيد قرار گرفته است. براين اساس ما اساسا به مبناي اينترنت پاك فكر مي‌كنيم و در شبكه‌ي ملي اطلاعات هم در تلاشيم كه محتوا‌هايي سالم و آگاهي‌بخش منتشر شود.

خروج از نسخه موبایل