نماد سایت اتاق خبر شبکه گستر

مترو-اترنت پروژه‌اي برای تكميل شبكه ملي اطلاعات

پروژه مترواترنت كرمان، گامی در جهت تكمیل شبكه ملی اطلاعات محسوب می شود كه امكان اتصال كاربران به این شبكه را فراهم می كند.

به نقل از سایت خبری ایستنا و به گزارش ايسنا، علی حكیم جوادی – رييس سازمان فناوري اطلاعات – در مراسم بهره‌برداری رسمی از شبكه مترو اترنت كرمان با بیان این مطلب اظهار كرد: شبكه مترواترنت استان كرمان،‌ نخستین شبكه‌ای است كه مشتركان معمولی، سنتی و تجاری را به شبكه ملی اطلاعات متصل می‌كند.

وی افزود: مدیریت شبكه در داخل استان،‌ ارتباط اینترنتی با سرعت بالا و هزینه مناسب برای مشتركان از جمله ویژگی شبكه مترواترنت استان كرمان محسوب می‌شود.

او با بیان این كه این شبكه،‌ بستر تحقق دولت الكترونیكی در استان كرمان محسوب می‌شود خاطرنشان كرد: از دیگر ویژگی‌های این شبكه می‌توان به امكان ارائه پورت MPLS در تمام نقاط شهری،‌ واگذاری پورت پرسرعت با پهنای باند یك گیگابیت بر ثانیه اشاره كرد.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به ابعاد فنی و قابلیت‌ها و توانایی‌های این پروژه تصریح كرد: از جمله اثرات اجرای این طرح می‌توان به بهبود دسترسی دستگاه‌ها تا سطح یك گیگابیت بر ثانیه، افزایش پهنای باند داخل استانی و بین شهری اشاره كرد.

وی تاكید كرد: همچنین ارائه سرویس‌هایی نظیر انتقال مکالمات اینترنتی و ویدیوی درخواستی و شبکه‌های اختصاصی VPN و ویدئو كنفرانس از دیگر اثرات مثبت اجرای این طرح محسوب می‌شود.

در پایان مراسم، شبکه مترو اترنت استان کرمان از طریق برقراری ارتباط ویدئو کنفرانس با چند شهر کرمان به صورت رسمی به بهره برداری رسید.

 

شبکه های مترو-اترنت تحت پروتکل های اینترنتی هستند که در استانهای کشور از سوی مخابرات استانها طراحی و پیاده سازی می شوند و قابلیت ارائه پهنای باند تا 2.4 گیگابیت برثانیه را به مشترکان دارد. استفاده از فناوری های اترنت (Ethernet) با پهنای باند زیاد جهت دسترسی کاربران به اینترنت و یا ایجاد ارتباط بین شبکه های محلی در محدوده مرکزی یک شهر (Metropolitan Area) را “مترو-اترنت” یا Metropolitan Ethernet می گویند.  

 

 

خروج از نسخه موبایل