به نقل از سایت خبری ایستنا و به گزارش عصر ارتباط، اين وعده را صادق عباسي شاهكوه ريیس پژوهشکده فناوری ارتباطات اين موسسه داده كه براساس آن از آغاز فاز مطالعاتی پروژه بومیسازی تجهیزات نسل چهارم شبکه تلفن همراه مبتنی بر فناوری LTE خبر داده است.
اين موسسه درحالي بوميسازي اين فناوري را در دستور كار قرار داده كه بسياري از كشورهاي پيشروي استفاده از فناوريهاي موبايل در دنيا با احتياط به سمت اين فناوري كه هنوز در مرحله تجاريسازي به سر ميبرد، مهاجرت ميكنند.
درحاليكه دارنده پروانه نسل سوم تلفن همراه كشور هنوز نتوانسته بهرهبرداري تجاري از شبكه خود بكند و گاهي تاخيرهاي خود را بر گردن عدم دسترسي به تجهيزات 3G عنوان ميكند، عباسي شاهكوه وعده داده همزمان با روندي كه در دنيا براي مهاجرت به سمت LTE وجود دارد، مطالعات براي سوميسازي اين فناوري را آغاز كند.
او به خبرگزاري مهر گفته است كه ساخت تجهیزات رادیویی نسل جدید LTE که نسل چهارم مخابرات سیار محسوب میشود از جمله برنامههای پژوهشکده فناوری ارتباطات موسسه تحقیقات ارتباطات و فناوری اطلاعات است که در گروه رادیو و ارتباطات سیار فاز مطالعاتی آن آغاز شده است.
عباسي شاهكوه، بوميسازي LTE را درحالي نیاز آینده کشور توصيف كرده و فاز مطالعاتي آن را نيز كليد زده است كه با توسعه اين فناوري در دنيا به تدريج قيمت تمام شده اين تجهيزات نيز كاهش مييابد.
او، بخش عمده کار تجهیزات مخابراتی فعلی را علاوه بر سختافزار مربوط به نرمافزار دانسته و گفت: «قسمتهای الکترونیکی این شبکه به صورت صد درصد داخلی طراحی خواهد شد كه تا يك ماه آينده وارد فاز طراحي ميشود.»